vacatures

We zoeken een kandidaat-notaris.

Heb je zin om in het mooie Twente te werken, dan zijn er mogelijkheden voor je bij Rouwenhorst & Rouwenhorst Notarissen te Delden. Naast een leuk en professioneel team van twee notarissen en vier medewerkers op het kantoor zelf, zijn we ook aangesloten bij Netwerk Notarissen waardoor het ambitieuze professionals veel heeft te bieden. Naast je kantoorgenoten werk je ook samen met de juristen van andere kantoren: je volgt opleidingen, neemt actief deel in kennisgroepen en leert van anderen in best-practice bijeenkomsten. Je bent onderdeel van het kennisnetwerk van Netwerk Notarissen en haar online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om jouw/onze cliënten optimaal te kunnen adviseren.

Er is ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling en een grote mate van zelfstandigheid en we bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden.

We zoeken een persoon: • met al wat langere ervaring als kandidaat-notaris (is een pré, maar niet noodzakelijk) • voorkeur voor familierecht en onroerend goed • met een doortastende persoonlijkheid, met humor en relativeringsvermogen • met commercieel en cijfermatig inzicht • die mee wil denken en werken aan de uitbouw van onze praktijk.

Spreekt het werken op een Netwerkkantoor je aan en wil je solliciteren bij Rouwenhorst & Rouwenhorst Notarissen? Kijk voor meer informatie op onze website en neem contact op met Gerrit Rouwenhorst via gr@rouwenhorstnotarissen.nl

Rouwenhorst & Rouwenhorst Notarissen

handelsregisternr: 08195169
btw nr: NL805584304B01

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00 uur
Dinsdag08:30 - 17:00 uur
Woensdag08:30 - 17:00 uur
Donderdag08:30 - 17:00 uur
Vrijdag08:30 - 17:00 uur
Dit zijn de officiële openingstijden, maar we hebben geen half negen tot vijf mentaliteit.

Bezoekadres

Langestraat 67
7491 AB Delden

Postadres

Postbus 39
7490 AA Delden